TOP WERKGEVER: Axians

Locatie:
Specialisme:  

Eindhoven
ICT

Axians Cloud Services biedt verschillende innovatieve cloudoplossingen om bedrijven te helpen bij het waarmaken van hun doelstellingen.

Ze gaan verder dan het plaatsen van data of infrastructuur in de cloud. Axians Cloud Services biedt organisaties ook innovatieve clouddiensten aan zoals UCaas, WLaaS of ERP as a service. Dit doen zij voor uiteenlopende markten. De afdeling Axians Cloud Services is onderdeel van Axians.

Achtergrondinformatie

Om de wereld slimmer te maken en vooruit te helpen, ondersteunt en adviseert Axians haar klanten op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie. Met ‘state of the art’ oplossingen; schaalbaar, flexibel en duurzaam. Oplossingen waarmee organisaties optimaal kunnen werken en hun doelstellingen behalen en zo het verschil maken. 

Deze oplossingen kunnen op twee manieren gerealiseerd worden: uitgevoerd op locatie of geleverd als Solution as a Service. Dit bereiken ze door te investeren in excellente teams, die een zeer uitgebreid palet ICT-diensten kunnen bieden. Het team staat klanten bij gedurende de hele cyclus van het project. Het doel is om de klant te helpen bij het halen van hun doelstellingen en het verbeteren van hun prestaties. Op een transparante wijze, met beide benen op de grond. De organisatie gelooft in de kracht van duurzame relaties. 

Bedrijfscultuur

Axians is een dienstverlener in hart en nieren. Dat betekent dat hun succes voornamelijk zit in de mannen en vrouwen die de groep vormen én in de waarde die ze leveren aan hun klanten. Daarom investeren ze continu in mensen, om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Axians Cloud Services is een autonome zelfsturende unit van 65 collega’s die innovatieve ERP-diensten leveren en de grootste Exact partner. De unit is onderdeel van Axians. Als groep heeft Axians de mogelijkheid om creatieve oplossingen te ontwerpen en vernieuwende concepten te ontwikkelen. Daarbij kunnen ze gebruik maken van de expertise van de andere merken van VINCI Energies. De gedecentraliseerde organisatiestructuur stelt mensen in staat om op lokaal niveau te innoveren en nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.

Wil jij werken bij Axians Cloud Services? Bekijk hieronder dan direct de openstaande vacatures en solliciteer.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist