TOP WERKGEVER: Denkavit Nederland B.V.

Locatie:

Voorthuizen

Denkavit is de specialist op het gebied van jongdiervoeding. Ruim 60 jaar kennis en ervaring op het gebied van ‘voeders voor jonge dieren’ vormt de basis voor een uitgebalanceerd assortiment. Zorgvuldig ontwikkeld samen met onze ketenpartners.

Achtergrondinformatie

De uitgangspunten zijn altijd identiek: hoogwaardige en duurzame grondstoffen, controleerbare kwaliteit en traceerbare herkomst. Het vormt de basis voor een hoogwaardig productpakket dat wereldwijd wordt gewaardeerd. Iedereen weet: vleeskalveren, fokkalveren, biggen en lammeren groeien snel en vooral gezond op met voeding van Denkavit. Voor jonge dieren die iets extra’s kunnen gebruiken, hebben we de gezondheidsondersteunende Denkacare producten ontwikkeld. En onder de naam Denkavit Ingredients vermarkten we een breed scala aan hoogwaardige speciale grondstoffen en additieven.

In onze eigen laboratoria en DenkaFarm Innovation Centre ontwikkelen wij de voeding en grondstoffen van morgen. Zo zorgen wij dat we samen met onze relaties blijven groeien.

Binnen de gehele keten kalverhouderij combineren we de kennis over voeding met het houden en grootbrengen van kalveren. Binnen de integratie werken we intensief samen met kalverhouders en lokale gespecialiseerde kalverslachterijen. Deze kennis kunnen we in de gehele keten kalverhouderij toepassen. Dankzij deze samenwerking werken we continu aan een lekker stukje kalfsvlees.

Werken bij Denkavit

Denkavit staat voor topkwaliteit voeding voor jonge dieren. Internationaal gerespecteerd vanwege ons hoge kennisniveau en toponderzoek. Onze eigen laboratoria en onderzoekscentra zijn uniek in ons vak. Bij Denkavit werken gedreven mensen in een informele collegiale werksfeer.

Altijd al willen werken bij Denkavit? Kijk dan eens tussen onderstaande vacatures: 

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist