TOP WERKGEVER: J.D.M. Software B.V.

Locatie:

Amsterdam/Eindhoven/Capelle aan den Ijssel/Amersfoort/Vianen

JDM Software is het bedrijf achter de PeterConnects producten. JDM Software heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van software en is trots dat het bedrijf kwaliteitsoplossingen produceert met een lokaal team getalenteerde ontwikkelaars.


Achtergrondinformatie

Vijf kernproducten staan samen aan het hoofd van de PeterConnects productfamilie: Attendant, ServiceDesk, ManagerAssistant, ContextManager en OmniDirectory. Stuk voor stuk krachtige oplossingen, die bovendien uitstekend kunnen samenwerken. JDM Software werkt binnen een strikt partnermodel samen met een wereldwijd netwerk van deskundige organisaties zodat producten worden verkocht, geïnstalleerd en ondersteund door de beste vakmensen in de branche, terwijl de klanten in zee kunnen gaan met een door henzelf geselecteerde Partner.

Het JDM ontwikkelteam gebruikt een “Agile” software development methode met de naam Scrum. Dankzij Scrum, een methodiek die goed bekend staat onder moderne softwareontwikkelaars, kunnen ze zih focussen op het met een grote voorspelbaarheidsgraad leveren van hoogwaardige software die precies doet waaraan de klant behoefte heeft.

Werken bij JDM Software

JDM Software biedt:

  • Informele en plezierige werksfeer;
  • Innovatieve, dynamische en internationale omgeving met korte communicatielijnen;
  • Veel ruimte voor eigen initiatief;
  • Een afwisselende-, veelzijdige- en zeer leuke functie.

 

Recente vacatures:

Medior Support Engineer

Ben jij een teamspeler die verantwoordelijkheid kan dragen en daarnaast kan zorgen voor stabiliteit en continuïteit op de Services afdeling? Ben jij goed in het beheren van processen met alle bijbehorende registraties? Wil jij met je team verantwoordelijk zijn voor projecten en ook kunnen rekenen op steun van jou collega's? Reageer dan snel op deze vacature!

J.D.M. Software B.V.
J.D.M. Software B.V. MAASSLUIS
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist