TOP WERKGEVER: Plieger B.V.

Over Plieger

Plieger is gespecialiseerd in sanitair, verwarming, installatie, lucht & ventilatie en elektra èn in Nederland de grootste partij in de productgroep sanitair. Met een eigen expeditie, centraal magazijn en hoofdkantoor in Zaltbommel en 61 vestigingen in Nederland levert Plieger een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan o.a. installateurs, loodgieterbedrijven, detaillisten en bouwmarkten.

Vacatures bij Plieger


De Plieger Groep bestaat uit Plieger en ThermoNoord. Het bedrijf is gespecialiseerd in sanitair, verwarming, installatie, lucht & ventilatie en elektra. Ze bestaan al meer dan 100 jaar en met 750 medewerkers bedienen zij dagelijks hun klanten in Nederland.

Plieger is onderdeel van de GC Gruppe, die marktleider is in Europa. Plieger is in een nieuwe fase beland waarbij ze voortbouwen op de successen uit het verleden, nieuwe kansen pakken én investeren in de toekomst.

Werken bij Plieger

Werken bij Plieger

Bij Plieger bieden ze ruimte voor eigen initiatief, vrijheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden ze een grote diversiteit aan functies en doorgroeimogelijkheden. Als nieuwe collega krijg je een op maat gemaakt inwerkprogramma waarin je functie wordt uitgelegd en je wegwijs wordt gemaakt binnen de veelzijdige organisatie. Daar houdt het niet bij op. Plieger vindt het belangrijk om je constant te blijven opleiden en trainen waardoor jij jezelf kunt blijven ontwikkelen en groeien binnen de organisatie. Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer direct!

 

Recente vacatures:

ICT Programma Manager

ThermoNoord is een technische groothandel, gespecialiseerd in warmtetechniek, warmwatertechniek, klimaattechniek en airconditioning. Onze medewerkers hebben specialistische kennis van producten, projectmanagement, logistiek en voorraadplanning, en werken nauw samen met klanten in de diverse markten. De combinatie van de uitgebreide logistieke mogelijkheden en kennis van producten en toepassingen bij klanten, maakt Plieger BV toonaangevend en onderscheidend in haar markten (www.plieger.nl ). Als organisatie investeren we graag in de toekomst, onder andere doen we dit met deze functie voor ICT Programma manager. Als ICT Programma manager ben je eindverantwoordelijk voor het implementeren en realiseren van ICT (verbeter)projecten binnen de organisatie. Ben jij een Consultant of werk je veel projectmatig en ben je toe aan een 2e stap? Wil je mee bouwen aan de toekomst van deze organisatie maar zeker ook aan jouw carrière? Dit is jouw kans!

Plieger B.V.
Plieger B.V. ZALTBOMMEL

Meewerkend voorman ICT helpdesk

Als Meewerkend voorman ICT helpdesk werk je in een team dat het Plieger automatiseringslandschap, complementaire applicaties, de beveiliging, de werkplekken en communicatiemiddelen van Plieger beheren en ondersteunen. In nauwe samenwerking met business verantwoordelijken werken jullie aan het optimaal beschikbaar houden, vernieuwen, verbeteren en standaardiseren van ICT oplossingen zodat de gebruikers optimaal en efficient hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Jij bent ervaren als het aankomt op ondersteunen van gebruiker bij clientbeheer, Netwerk- en telefoniesupport en werkplek beheer. Je hebt heb bij voorkeur ook ervaringen met randapparatuur als netwerkprinters, handscanner en gerelateerde zaken Daarnaast ben je goed in het gericht oplossen van problemen op jou vakgebied. Denk hierbij aan gebruikersvragen over software en hardware gerelateerd op de werkplek, maar ook netwerk en randapparatuur op de diverse . Je werkt nauw samen met de users voor klantgerichte ondersteuning met IT oplossingen. De klant staat bij jou voorop. Je bent in staat om snel problemen te identificeren, en verbeteracties op een duidelijke en overtuigende manier te communiceren. Hieruit resulterende acties breng je tot een goed einde. Je draagt zorg voor de documentatie van procedures en werkinstructies. Je hebt de ambitie en vaardigheden om jou en je team te laten groeien in kennis, kunde en vaardigheden.

Meewerkend voorman ICT helpdesk
Plieger B.V. ZALTBOMMEL
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist