TOP WERKGEVER: Plieger B.V.

Over Plieger

Plieger is gespecialiseerd in sanitair, verwarming, installatie, lucht & ventilatie en elektra èn in Nederland de grootste partij in de productgroep sanitair. Met een eigen expeditie, centraal magazijn en hoofdkantoor in Zaltbommel en 61 vestigingen in Nederland levert Plieger een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan o.a. installateurs, loodgieterbedrijven, detaillisten en bouwmarkten.

Vacatures bij Plieger


De Plieger Groep bestaat uit Plieger en ThermoNoord. Het bedrijf is gespecialiseerd in sanitair, verwarming, installatie, lucht & ventilatie en elektra. Ze bestaan al meer dan 100 jaar en met 750 medewerkers bedienen zij dagelijks hun klanten in Nederland.

Plieger is onderdeel van de GC Gruppe, die marktleider is in Europa. Plieger is in een nieuwe fase beland waarbij ze voortbouwen op de successen uit het verleden, nieuwe kansen pakken én investeren in de toekomst.

Werken bij Plieger

Werken bij Plieger

Bij Plieger bieden ze ruimte voor eigen initiatief, vrijheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden ze een grote diversiteit aan functies en doorgroeimogelijkheden. Als nieuwe collega krijg je een op maat gemaakt inwerkprogramma waarin je functie wordt uitgelegd en je wegwijs wordt gemaakt binnen de veelzijdige organisatie. Daar houdt het niet bij op. Plieger vindt het belangrijk om je constant te blijven opleiden en trainen waardoor jij jezelf kunt blijven ontwikkelen en groeien binnen de organisatie. Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer direct!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist