TOP WERKGEVER: Stichting Codarts, Hogeschool voor de Kunsten

Codarts Rotterdam leidt talentvolle en gretige dansers, musici en circusartiesten op tot betrokken en inspirerende kunstenaars, leiders en coaches die hun vleugels uitslaan in een dynamische internationale omgeving. 

Werken bij Codarts

Over Codarts Rotterdam

Codarts is een stevig in de Rotterdamse samenleving gewortelde internationale hogeschool die kwalitatief hoogwaardige bachelor- en masteropleidingen aanbiedt op het gebied van muziek, muziektheater, dans, circus, muziek- en danseducatie en muziek- en danstherapie.Codarts telt ruim 1.000 studenten, met circa 65 nationaliteiten, en ongeveer 480 medewerkers. Codarts is een open organisatie en rekent het tot haar maatschappelijke verantwoordelijkheid om zich transparant en doelgericht te verantwoorden naar haar stakeholders. De organisatie streeft naar een divers personeelsbestand.

Kantoor Codarts

Werken bij Codarts Rotterdam

Werken op de ICT-afdeling van Codarts betekent dat je de gehele organisatie ondersteunt op ICT-gebied. Je adviseert en ondersteunt de organisatie op meerdere vlakken: architectuur, informatiebeveiliging, project-, contact en datamanagement, consultant, procesoptimalisatie, innovatie in co-creatie en sourcingsstrategieën. Qua project kun je hierbij denken aan Office365 implementaties.

Codarts biedt prima arbeidsvoorwaarden aan waaronder een goede verlofregeling, pensioenregeling (ABP), studiefaciliteiten en collectieve verzekering.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist