TOP WERKGEVER: Voordeeluitjes.nl

Locatie:


Amstelveen 

Freetime Company is een dynamisch, gespecialiseerd bedrijf dat hospitality ondernemers helpt bij het hoogste goed: het verhogen van continue kwaliteit en omzet, tegen zo aantrekkelijk mogelijke kosten. 

Achtergrondinformatie

FTC, bekend van het arrangementenlabel Voordeeluitjes.nl, is de snelst groeiende hospitality specialist van Nederland. De gespecialiseerde teams van FTC staan voor je klaar om je te adviseren en ondersteunen bij al jouw keuzes en stappen. Van de strategie, marketing en financiële bedrijfsvoering tot en met de reserveringen en betalingen. Ook het toonaangevende Freetime Hospitality, bekend van het hotelreserveringssysteem VIPS, maakt deel uit van Freetime Company.  

Op hun website Voordeeluitjes.nl overtuigen zij klanten/gasten op een leuke manier dat een vakantie in Nederland, België of Duitsland een prettig uitje is, een heel avontuur kan zijn en dat er dicht bij huis nog veel te ontdekken valt.

Bedrijfscultuur

Freetime Company is een jonge, dynamische organisatie met ongeveer 50 medewerkers.

Zij hebben vestigingen in Lochem (Achterhoek) en Amstelveen.

Hun gezamenlijke uitdaging is om op Voordeeluitjes.nl veel mooie en voordelige uitjes aan te bieden aan hun klanten/gasten én om omzet voor de hotels te realiseren in met name de periodes dat zij dit goed kunnen gebruiken. Aan deze uitdaging werken ze met diverse teams, zoals het Service Center, Sales, E-commerce, Software & Brand development en Financiën. De kantoren van FTC zijn fris en modern. Zij geloven in een platte organisatie, waarin iedereen ertoe doet en zijn steentje bijdraagt aan het eindresultaat. De teams dragen veel eigen verantwoordelijkheid en geven voor een groot deel hun eigen werkzaamheden vorm. Dat jij jezelf kan ontplooien, vinden zij belangrijk.

Werken bij Freetime Company betekent werken in een inspirerende en motiverende omgeving waar collegialiteit, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en een commerciële focus centraal staan.

Spreekt FTC je aan en wil jij (bijna) iedere dag het maximale uit jezelf halen? Bekijk dan de vacatures en solliciteer!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist