Home >
Werkgevers
47

Werkgevers

2invision Managed Services B.V.

2002 zijn ze begonnen met de ondersteuning van bedrijven op het gebied van ICT en telefonie in Nederland. Sinds 2012 maakt 2INVISION deel uit van de Belgische investeringsmaatschappij Crescent. Daarme..

2invision Managed Services B.V.

2source4

2source4 bestaat uit een jong en dynamisch team. Dit zorgt voor een mooie maar ook bijzondere sfeer binnen de organisatie. Altijd eerlijke en directe communicatie, geen “baasjes” en je kri..

ACC ICT

ACC ICT is een Nederlandse IT-dienstverlener en specialist in IT-continuïteit. Ze zijn volledig zelfstandig en gevestigd te Nieuwegein.

ACC ICT

APS Group B.V.

APS Group is an international marketing communications company that brings brands to life across every channel, in every market, all with a local touch. We 'make more possible' by streamlining marke..

APS Group B.V.

BICT Groep B.V.

Ons gespecialiseerde team van ICT-ers en medewerkers bedenkt, levert en beheert op een flexibele en dynamische wijze totaaloplossingen voor al uw ICT-vraagstukken.

BICT Groep B.V.

Boxplosive

‘Boxplosive verbindt consumenten, stenen winkels en de online en mobiele wereld.' Met het loyalty- en promotieplatform van Boxplosive wordt de brug geslagen tussen fysieke winkels en de online ..

Boxplosive

Capitar IT Group

Capitar IT group is een innovatieve ICT-dienstverlener. Vanuit het specialisme in managed hosting zijn we uitgegroeid tot een full service provider met hoge kwaliteit IT services. We leveren security ..

Capitar IT Group
EDE

Denkavit Nederland B.V.

Denkavit is de specialist op het gebied van jongdiervoeding. Ruim 60 jaar kennis en ervaring op het gebied van ‘voeders voor jonge dieren' vormt de basis voor een uitgebalanceerd assortiment. Zo..

Denkavit Nederland B.V.