Home >
Werkgevers

AppyThings

AppyThings maakt Digitale Transformatie waar en creƫert waarde door innovatie.

AppyThings
EDE

APS Group B.V.

APS Group is an international marketing communications company that brings brands to life across every channel, in every market, all with a local touch. We 'make more possible' by streamlining marke..

APS Group B.V.

Axual

Wij zijn Axual, een jonge en frisse startup met een missie: de kracht van waardevolle informatie in organisaties ontketenen, in real time. We stellen klanten in staat om directer en sneller op wensen ..

Axual

Bax-shop

Bax-shop.nl B.V. is een klantgerichte en innovatieve speler op de markt van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Met het brede assortiment worden muziekliefhebbers en -makers op h..

Bax-shop

BKWI

BKWI werkt als een apart en herkenbaar organisatieonderdeel van UWV in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het bestaat sinds januari 2002. De oprichting van BKWI vloeit v..

BKWI

Brightfish

Brightfish ontwikkelt een suite aan mobiele applicaties (native apps en web apps in Android, iOS en web) voor de zorg die volgens het SaaS principe worden opgeleverd en via geavanceerde back-end syst..

Brightfish

Diasoft

Diasoft B.V. is een ISO 9001 en ISO 13485 gecertificeerd bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling van een integrale automatiseringsoplossing rondom de dialysebehandeling. Onze hard- en software opl..

Diasoft

GeoJunxion B.V.

GeoJunxion provides worldwide digital maps and location-based services. The company focuses on automatic and real time map updates to add location intelligence to improve business processes through th..

GeoJunxion B.V.