Home >
Werkgevers

AppyThings

AppyThings maakt Digitale Transformatie waar en creƫert waarde door innovatie.

AppyThings
EDE

Axual

Wij zijn Axual, een jonge en frisse startup met een missie: de kracht van waardevolle informatie in organisaties ontketenen, in real time. We stellen klanten in staat om directer en sneller op wensen ..

Axual

BKWI

BKWI werkt als een apart en herkenbaar organisatieonderdeel van UWV in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het bestaat sinds januari 2002. De oprichting van BKWI vloeit v..

BKWI

Incentro

Incentro is een ICT-dienstverlener die gespecialiseerd is in online dienstverlening, business acceleration, enterprise solutions, online collaboration en business intelligence. Incentro helpt o..

Incentro

INFOdation

Ever since our company was founded in 2008, we've been an international operation with our offices and development hubs in the Netherlands, Vietnam and the USA. Collaboration and cross-pollination are..

INFOdation

Plieger B.V.

Plieger BV is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal, waar ca. 750 medewerkers werkzaam zijn. Het hoofdkantoor en centraal magazijn zijn gevestigd in Zaltb..

Plieger B.V.